Bassobikes Danmark / BikeEquipment Scandinavia

Bassobikes Danmark er importør af Bassobikes og LeeCougan-bikes til Danmark.

Vi sætter vi en ære i at levere den bedst mulige service og håndtering, når vores kunder skal have ny cykel, men vi ved også, at det kun er en stakket frist, hvis ikke vores kunder oplever, at rådgivning og service følger med længe efter cyklen er købt og betalt. I sidste ende lever vi af, at vores kunder kommer igen og igen og at de henviser vores cykler - og dermed os - til personer, de kender eller møder.

Derfor stiller vi også store krav til vores forhandlernet. De skal kunne forstå kundernes behov og de skal kunne levere en top-service, når kunderne har brug for assistance. Intet mindre kan gøre det!

Vi har siden 2009 importeret og forhandlet de dejlige italienske cykler fra Bassobikes - - udviklet og fremstillet i Italien og fra 2011 også Lee Cougan - MTB.

Vi kan mærke helt ind til det inderste, den passion disse cykler er fremstillet med. Intet er overladt til tilfældighederne. Konstruktionerne og designs tager mest mulig højde for, at cyklerne skal kunne vedligeholdes og serviceres af ejeren selv. Det ved vi kan være en udfordring for nogle, men jo flere - jo bedre, for det giver en højere glæde hos kunderne. Det kan vi konstatere.

Vores cykler er derfor konstrueret med omtanke - og følger ikke nødvendigvis pludselige udviklingstrends/tendenser i markedet - blot for udviklingens skyld.
Vi ønsker at sikre, at alle konstruktionsløsninger er gennemtestet før de lander hos kunderne. Det sikrer den højeste køresikkerhed og glæde ved at eje en Basso-cykel.

Velkommen.

Kommentarer

30.04.2022 16:33

Per Søndergaard

Hej Preben. Har et par gange talt med dig om en grøn Palta XL
med Ekar13 og Carbon Shamal hjul. Må hellere lige bekræfte lidt officielt. Leveringstid? Og pris?

12.05.2021 16:56

Visti Bundgård

hej Preben,hvordan går det med din hjemmeside og har nogen handsker 😝

07.12.2020 08:01

Allan Bang Steffensen

Hej
Har lige købe en Palta (gravel) og da styret skulle rettes og spacere sættes pænt er der kommet slør i forgaflen. Kan ikke umiddelbart få slør væk ved at stramme centerbolten. Hvad gør jeg forkert

07.12.2020 10:56